🔹تالیف كتاب به زراعی و به نژادی شبدر
Clover
Agro-Technique and Breeding
کتاب ((به زراعی و به نژادی شبدر))، در 14 فصل علاوه بر بررسی عوامل مؤثر بر تولید علوفه به ارزیابی گونههای مختلف شبدر میپردازد.
به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر، کتاب به زراعی و به نژادی شبدر تألیف محمد زمانیان، عضو هیئتعلمی و محقق شبدر موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر است که این کتاب در 14 فصل علاوه بر ارزیابی کامل گونههای مختلف شبدر از منظر گیاهشناسی، فیزیولوژی، اکولوژی و ژنتیک با هدف تکمیل زنجیره تولید به بررسی عوامل مؤثر بر تولید علوفه در مراحل مختلف کاشت، داشت و برداشت پرداخته و فرآیندهای سیلو کردن، خشککردن، بستهبندی و نگهداری این محصولات ارزشمند را تشریح میکند.