به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر، حجت الاسلام و المسلمین میرزایی این دوره آموزشی را نشستی برای هماندیشی و تبادل تجربیات در حوزه اخلاق آموزش عنوان کرد و افزود: حضور اخلاق در عرصههای زندگی فردی و اجتماعی، اقتصاد و فرهنگ منجر به کارآمدی بیشتر و پیشرفت در امور خواهد شد.
جایگاه اخلاق در معارف و آموزههای دینی از مباحثی بود که مسئول حوزه نمایندگی ولیفقیه در پردیس کشاورزی کرج بر آنان تأکید داشت.
در ادامه جعفر گل محمدی، عضو هیئتعلمی دانشگاه تهران و مدرس دوره، اخلاق حرفهای را بخش حائز اهمیتی از علم اخلاق با بهرهمندی از آموزهها و نظریههای اخلاق در حوزههای مختلفی همانند تعلیم و تربیت، محیطزیست، ارتباطات، رسانه و غیره دانست و افزود: کاربست اخلاق در جامعه و مشاغل مختلف بهمنظور دستیابی به جامعهای بالنده و بانشاط از جایگاه ویژهای برخوردار است.
شایانذکر است در این کارگاه آموزشی که با محوریت اخلاق آموزش (معلمی) برگزار شد، سرفصلهای صلاحیتهای حرفه معلمی، نظریات یادگیری، سبکهای مدیریت کلاس، روشهای تدریس و اصول اخلاق حرفهای علمی، آشنایی با راهکارهای رشد اخلاقی موردبحث و تبادلنظر قرار گرفت.